sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nuorten SM-pronssia ja nousu kolmosiin!

Eilinen, 1.9.2012, oli ehkä tähänastisen koiraharrastusurani huipuin päivä.

Matkasimme siis suurella joukolla Nastolaan Nuorten SM-agilitykisoihin. Porukkamme koostui melkein kymmenestä koirasta omistajineen, melkein koko valkkuryhmä oli matkassa edustamaan TamSKia. Ensin oli vuorossa karsintarata, joka käytiin normaalina kisana sijoituksineen. Jokaisen luokan karsintaradan kolme parasta tuloksen tehnyttä pääsi finaaliin.
Tämä me otettiin Taikan kanssa käskynä, ja tehtiinkin oma karsintaratamme nollana, sijoituksena 1.! Aika meni suunnilleen 35 sekuntiin, ja voiton myötä meille napsahti myös LUVA eli SERT ja nousu 3. luokkaan! Taika oli huippu, korvat oli tallella ja jopa kontaktit se teki aivan mahtavasti, vaikkakin pientä käskytystä se vaati. Itse oli kipeänä, kuumetta vähän ja kunnon flunssa, mutta siitä huolimatta (ja ehkä osittain siitä syystä) pelattiin Taikan kanssa hienosti yhteen ja saatiin homma rullaamaan! Rata oli aika normaali, ei turhan vaikea, eikä siinä ollut meille vaikeita asioita. Joitain pahoja kulmia löytyi ja yhden hätäratkaisun jouduin tekemään, mutta kiva rata oli.
Rata löytyy youtubesta tämän linkin takaa (naps). Lataan sen myös tähän, bloggerlaatuisena.

Sitten odottelun jälkeen olikin vuorossa finaalirata (alla.) Linkki youtubeen. Seurueestamme pääsi finaaliin myös Emma ja Sani, Veera ja Kössi, Saana ja Beffi ja Emma myöskin Pocon kanssa, hienosti vaikka Poco olikin "väärän" ohjaajan kanssa. Paljon onnea teillekin, Saanalle erityisesti LUVAsta! Kaikkien meno näytti hienolta ja oli TamSKin lippu korkealla!
Finaaliratakaan ei ollut mikään järjettömän vaikea, ei itseasiassa edes niin paha kuin olin odottanut. Mineissä (14-17-vuotiaat) oli 9 koirakkoa finaalissa, joista vain kaksi teki nollan. Startattiin T:n kanssa neljäntenä, kakkosluokan voittajina. Meidän rata näytti hyvältä, yhtä hätäratkaisu-pakkovalssia lukuunottamatta, kunnes Taika päätti syystä tai toisesta jättää viimeisen kepin kiertämättä, mistä saatiin kielto. Aikamme oli kuitenkin hieno, joten sijoituimme kolmanneksi saaden näin ollen Nuorten SM-pronssia! Taika jaksoi hienosti koko pitkän päivän ja oli muutenkin upea! Hieno T!
Kotiinpäin lähdettiin serti kainalossa ja pokaali kädessä, ihan uskomattomissa tunnelmissa. Kiitos kaikille kannustajille ja onnea muillekin, olitte huippuja! Nyt ollaan sitten kuninkuusluokassa, melkein pelottavaa. Heti huomenna on tiedossa tavalliset treenit. Kuvasaastetta kisoista on luvassa heti kun saan otokset käsiini.

1 kommentti:

  1. Tosi vaivattoman ja rennon näköistä menoa teillä molemmilla tiukassa paikassa! Onnea vielä SM-pronssista!!!!

    VastaaPoista