sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Nollan jälkeen on helppo hymyillä!

Tänään sunnuntaina 9.12. kisattiin kahden startin verran Lempäälässä, meidän toiset kolmosten kisat ikinä. Ja hienosti meni!

Ensin oli hyppyradan vuoro, tuomarina Anne Savioja, osallistujia 43 kpl ja nollia tuli paljon. Rataantutustumisen aikana meinasi tulla jo pienimuotoinen paniikki, alun välistäveto ja myöhemmin tulevat putken jälkeen kieputukset vaikuttivat mahdottomilta. Vaan mikään ei ole mahdotonta! Alun kieputukset menivät mahtavasti ja Taika teki kepit (tarkan varmistelun alaisena) tosi hyvin. Keppejen jälkeisen putken jälkeen olin myöhässä ja sähläsin jotain ihan omaani jonkinlaisen pakkovalssin muodossa... Homma lähti kuitenkin virheittä luistamaan uudelleen ja maaliin tultiin ei kovin nopean mutta sitäkin varmemman nollan kanssa! Meidän ensimmäinen SM-nolla on siis kasassa!
Yllä video hypäristä. Ensimmäiset n. 3 estettä puuttuu videolta, kolme hyppyä suoraan ja sitten välistäveto.

Ratojen välillä lenkkeiltiin ja Taika nukkui kopissa hetken aikaa. Toisen radan tuomaroi Harri Huittinen, osallistujia oli noin 40 kpl, nollia saatiin aikaan vain 5 kpl. Meidän virhe tuli odotettavassa paikassa, kepeiltä. Kepeilletulon kulma oli mielestäni täysin mahdoton ja Taikaparka oli samaa mieltä. Kieltohan siitä tuli. Loppurata oli komea ja ohjaus onnistunutta. T teki keinunkin hyvin ja otti kaikki kontaktit, kiersi takaa pätevästi. Sijoituttiin 8/40 vitosesta huolimatta ajalla -5,94 s!

Agilityradan tuloksia n. 10 ensimmäistä listalla

Tästä on hyvä jatkaa, 1/7 SM-nollista on kasassa! Mahtava päivä takana ja onnellisesti nukkuva hauva sängyllä. Se on tärkeintä. Onnea myös Suville + Vilille ja Annalle + Aukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti